Thursday, June 17, 2010

♥ Sweet Little Princess ♥

Malam semalam around 9:30 pm abang dan n family gerak balik Melaka.
And ofkos la sayu je bubye si kecik Aisyah Aqilah yang dah besar n macam2 kerenah dia.
So sweet okkay.
I really miss her rite now.
Dok tengok pix2 dia sepanjang 5 days dia kat Taiping ni, saya senyum sorang2.
Ada video2 yang kelakar2..insyaAllah saya akan update kerenah Aisyah.
Bila masuk plak si adik (little Iman) lagi happening rumah.
Ish..ish..ish..seronok betul la.
One thing yang saya noticed about my pincess ni dia dah pandai posing depan kamera.
Bila sebut smile terus sengeh2 dia.
Badan pun lentok sana lentok sini.
Cutenya aksi dia.
Bawah ni one of her pix yang saya suka tengok.

Tenang je hati bila tengok wajah orang yang disayangi gembira macam ni.
I heart you little princess.

2 comments:

sabrosa said...

gigi banyak dah.lepas ni kira nk gigit achik ana dia ja la..haha

Tinta said...

haha..yola tu..kurang da sesi gigit menggigit neh..dok bercakap plak skang.