Tuesday, June 8, 2010

ana...jesma...

Nape tiba2 sebut nama lecturer plak neh.
Rindukah???
Oopss..rindu jugak la tapi ni bukan nak cerita kes rindu.
Tapi kes eksperimen saya yang kedua untuk hari ini.
Kali ni xnak cuba pasal makanan dah.
Tapi masuk bab fesyen plak.hehehehehehehe
Saya saja je cuba try test skaf dua lapis.
Saja suka2 buang masa.
Try pakai dengan selendang panjang kepunyaan kak dilah.
Belit sana belit sini last2 jadi la macam gambar kat bawah ni.hehe

Malu ada..lawak pun ada.
Tapi pikir2 balik bukannya tanggalkan terus tudung saya kan.
Masih bertudung cuma gaya je lain sket.
Kalau berkenan bley la coba coba lagi lepas ni.haha

Owh..lupa plak nak story.
Pix kat sebelah tu la Puan Jesma my Remedial Education's lecturer.
Lecturer yang bergaya okkay.
Saya rasa dia antara orang yang terawal pakai skaf dua lapis ni.
Memang up to date la Pn Jes pasal fesyen2 ni.
Admire la kat dia bab fesyen.hehehe

~sapa yang rasa kelakar dengan gambar saya sila tutup mulut~

4 comments:

sabrosa said...

wah...sangat2 anak mama..hahaha..nice try..segak aih..

Tinta said...

hehehehe..anak mama la sangat kann.haha.cobaan bertambah menareks sebab belum mandi time neh.hahahaha

sabrosa said...

caih..apa punya turrrrr..

Tinta said...

hehehe..gf awak gak.haha