Monday, June 14, 2010

Giveaway "Cayang Ibu"

Kali ni saya ditag oleh kak sue plak.
Tapi tag ni bukan jawab2 soalan da..tapi tag untuk join contest.
Dah alang2 saya ada mood nak update blog ni, saya pun join contest ni.
Untuk syarat-syarat penyertaan :

Gambar yang saya pertaruhkan untuk contest ini adalah gambar ini.

Gambar ni disnap di Laketown Bukit Merah.
Pix saya with my lil' Iman.
Anak sedara ke-2.
Nama penuh si kecik ni Ahmad Iman Bukhari bin Mohd Khairul Amin.
Panjang kan nama dia..hehehehehe
Muka Iman sikit punya teruja dalam gambar tu.
Actually time ni saya n Iman dok depan air pancut depan pintu masuk tu.
Dia nak pergi main dekat air tu la..tapi nak jalan sendiri xboleh lagi kann..tengok dari jauh jela..hehe..cian anak achik neh.
Caaayaaangg Iman..muaahh!!

Then kena tag 5 rakan :

Thanx to kak sue yang mengajak untuk join contest ni.
Layan..hehe~

4 comments:

*SiRibenMerah said...

hohoho.. TAG ye.. jap nk mencari pic mana yg sesuai...

Tinta said...

cari jangan xcari..hehe

farahfatihah said...

hi dear..thanks ek igt kat ai gak heheeheh alamak...pc baru je kena format..so xda pic dgn budak2 la..cam ne ek huhu

Tinta said...

hehehe..mestila ingat..tengok semua update akak cuma xtinggalkan jejak je.hehe.ermm..xdak pic ngan budak2 ekk..pinjam jela anak sape2 amek gambar sat.buley x?? =)