Monday, June 28, 2010

Ana yang dapat..yeeyy!!

Tajuk entry ini adalah dialog2 kurang asam my classmate yang seronok bila undian untuk Penolong Ketua Kelas (PKK) dapat kat saya.
Adoooiii..tanggungjawab besar ni.
Untuk semester 4 ni, turn Mohd Azam akan mengetuai Pemulihan Group dan dibantu oleh Cik Nurul Farhana.
Tah gurl mana yang depa pilih untuk penolong  pun tak taw la.
Apa2 pun InsyaAllah saya akan cuba buat yang terbaik untuk semua.
Untuk hari pertama ni, saya berjaya cancel kelas untuk petang ini.hahaha
Bukan la cancel terus tapi dah buat pagi tadi.
Kalau ikutkan jadual, kelas kami 3-5 pm : MTE 3107 Planning and Teaching Mathematics.
Oleh sebab PKK baru berdedikasi, dapat la anjak ke pagi.wakakaka 
*sila muntah*

..Ketua Kelas baru yang duduk di sebelah gurl baju biru..
..Penolong Ketua Kelas baru berdiri di belakang no 4 dari kiri..
*nak interframe jugak kedudukan I ..wakakaka..muntah lagi*

Buat kawan-kawanku..
Semester ni jangan nakal2 taw..
Kelas jangan ponteng2..
Group work jangan jadi sleeping partner..
Assignment jangan lambat hantar..
Conclusionnya..jangan buat hal ye semester ni..semester depan xpe.
KK and PKK garang okkay.

~pemerintahan diktator bermula~

5 comments:

chEntA said...

Ya Allah..
takutnya pemerintahan diktator ini..
=)
ni tkot nk ponteng senaman pg, perhimpunan, tazkirah..

Tinta said...

chenta==>
haaa..berani hampa nak buat perangai..I pukul dengan pembaris panjang.haha

.zara. said...

best of luck babe...!

Tinta said...

thanx zara =)

sabrosa said...

bagus2...gud luck!