Tuesday, June 8, 2010

Pagar baru kami =)

Pagi tadi gong geng gong geng bancuh simen untuk pasang pagar baru.
Dulu pagar besi besa jela.
Pastu pagar tu dah berkarat2 then tukar pagar baru plak.
Jenis botol2 ni.
Semua pasang sendiri.
Abah saya memang tak suka upah2 orang ni.
Kesempurnaan diutamakan.hehehe
So, inilah hasilnya.

Warna merah hati ni dipilih sebab sesuai dengan tiang2 + dinding rumah.
Yang simen bawah tu kena cat la nanti nak bagi cantik.

Ni plak gambar full botol2 yang dipasang.
Dua line je tapi ponat ooo..hehehe.
Tapi xla penat sangat sebenarnya.
Ramai buruh2 kasar kan.
Kejap jela kerja ni siap dengan jayanya.haha
Takat ni je story pasal pagar baru kami.
Jumpa lagi dengan cerita sambungan untuk hari ini.

~letih + puas~

2 comments:

sabrosa said...

snangnya hati..nati beli tanah kosong ja..dah ada buruh yg nk buat rumah..hak2

Tinta said...

hahaha..mintak maap..buruh2 kasar ni xambil upah daripada majikan lain..majikan Abdul Manaf bin Saad sahaja ok..hahaha