Wednesday, June 16, 2010

Pass with flying colours =)

Mr Sabrosa : "result dah kua..congrat."
Miss Tinta : "aik?? tengok kat mana? "
Mr Sabrosa : "web..paad gtaw."

Atas ni kandungan mesej me n my Mr Sabrosa.
Result exam semester 3 saya dah keluar.
Alhamdulillah saya dapat keputusan yang tidak dijangkakan.
Thanx to mama n abah yang banyak mendoakan ana.
Thanx to adik beradik yang banyak bagi sokongan untuk terus berjuang.
And thousand thank you to my love yang banyak membantu dalam pelajaran.
Congrats Mr Sabrosa yang juga berjaya dalam exam lepas.

..syukur dengan berita gembira ini..

8 comments:

sabrosa said...

congrats sayang..kena belanja mkn ni..hehe..

*SiRibenMerah said...

congrats to Ana n achik sbb pass dgn flying colors.. mmuahhhhhhh~ saya korg berdua.. jum makan piza.. achik blanja.. lalalalalalalala!

Tinta said...

sabrosa==>
sem lepas kan da belanja..kira skali dgn sem ni la.hehe

Tinta said...

kak iyra==>
thanx a lot..sayang akak jugak~
erm..piza??achik?? jom!!

=)

.zara. said...

tahniah darling!

Tinta said...

thanx laling =)

sabrosa said...

sem baru..buku baru..belanja pon baru..hahah

Tinta said...

huhu..xnak.....