Saturday, June 5, 2010

Budak botak mandi-manda =)

Inilah wajah permata hati saya yang dah botak.
Ni semua gara2 Mama dia yang kata rambut budak kecik neh cepat sangat naik.
Terus dia amek shaver then suruh ayah Iman shave.
Tapi masa aktiviti membotakkan kepala ni saya ketiduran.hehe
So dapat tengok pix plus video jela.
Bawah ni pix budak ni masa dok shave kepala dia.
Sangat buas ini budak.


Petang tadi plak saya n mak njang dia macam besa nak bagi mandi budak ni.
Selalunya kejap je dia mandi.
Tapi kali ni dia dapat berendam dalam besen kecik ni terus happy dapat main2 air.
Tepuk2 air..merepek2 dalam bahasa Jerman..pastu gelak2 nak masuk buih dalam mulut.
Hush..bahaya2 tapi dengan kawalan 2 orang pengasuh yang dedikasi ni ok jela kan dia.
Xdela nak makan2 buih.
Actually ada video time mandi ni tapi sensored la plak budak ni kan.hehehe
So xley nak upload kat sini.
Just kenangan untuk family2 jela.hik2
Layanla pix permata hati saya ni.
I heart you baby!!

Iman : malula achik ana amek gamba...nyorok dalam besen la.

Iman : apa benda putih2 ni??? macam sedap je..rasa sket.
(terus appp masuk mulut buih2 tu)

~dia harta paling berharga~

2 comments:

sabrosa said...

uih..besnya dia bg mandi buah hati dia..

Tinta said...

hehehe..sangat bes.