Monday, February 23, 2009

Persoalan demi persoalan..

Tag sebenarnya ni..hahahahah.saja buat tajuk tah pape.Layaan..=P~

TANDA-TANDA
 Tanda2 kamu bad mood??
diam seribu bahasa..org tanya sepatah,jawab sepatah..kalau teruk sgt xjwb langsung

ii, Tanda2 kamu marah??
mulut sebijik macam hanger@penyakgkut baju..xcye tanya mr sabrosa

iii, Tanda2 kamu sinting??
sinting??????apa tue?

v, Tanda2 kamu sedang cemburu??
mulut muncung+muka masam+mata dok jeling+tangan cubit org

vi, Tanda2 kamu sedang sedih??
diam n diam n diam..ble sowang2 cry..

vii, Tanda2 kamu tengah gumbira??
mulut sengih memanjang..=P

APA
 Apa warna baju kamu pakai sekarang ini??
blue t-shirt

ii, Apakah kamu termasuk orang yang suka shopping??
yup!!i love shopping..tapi kalo dgn parents or ngah ada duit laa..huhu

iii, Apakah kamu percaya love at first sight??
yezza..hhehehe

iv, Apakah yang ingin kamu lakukan sekarang??
nak makan..lapaq!!

v, Apa rasa di hati kamu saat ini??
letih..baru abeh kelas+bdn xchat..

BILA
 Bila kali pertama kamu dilahirkan ke dunia??
apa soalan ni?? manusia lahir sekali jela.miss tinta tengok dunia 19.10.89 jam 3.26pagi.

ii, Bila saat terindah dalam hidup kamu?
ketika melihat org yang disayangi bahagia

iii, Bila kali terakhir di marahi ibubapa??
xkena marah da laa..becaq da.

v, Bila kali terakhir ehem ehem ehem???
apa tu ehem ehem ehem????

v, Bila kamu akan married??
wow!!kawen ekk.nati bincang len ekk.hahaha.bila jodoh sampai kawen la teman..

BAGAIMANA
Bagaimana jika ada orang yang buat kamu sakit hati??
abaikan aje..pastu ngadu kat bf.haha

ii, Bagaimana kalau ada orang cakap kamu lawa/hensem??
biasala tu.hahahhaahha.PERASANTIME!!

iii, Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu??
tinggal xbermakna berpisah..kan??still bley msg or call.hehe,xpun jumpa dlm blog.

iv, Bagaimana jika ada orang yang tidak suka sama kamu??
tak semua dapat terima diri kita kan..so, terima jela ada org xsuke kita.

v, Bagaimana kalau ketika kamu bangun, kamu dikelilingi api??
berpeluh

vi, Bagaimana jika kamu keseorangan??
bila keseorangan i call my love..haha

PERHATIAN MR SABROSA, MR JENGLOT, DAKYANA, FAIEQ, ZACK N SAUFI, ANDA DITAG!!

7 comments:

ZaCk said...

waaa....
bnyk nyer soklan...
so, kne jwb ke nie?
mesti ke, wajib ke, sunat ke, makruh ke, fardhu kifayah?!!!
=)

ALUNAN TINTA said...

menurut teori blogging,tag adalah wajib.hahahha

saufi said...

Tag ??? apa benda ni ??? xpahamnye.... baru lagi dalam dunia blog ni..hehehe..
wajaib jawab ke ??

ALUNAN TINTA said...

ye mr saufi..ble org tag kte so kte kena jawab sejujurnya.hehehe.so,selamat menjawab.copy n paste je soklan tu.pastu edit jwpn=P

*SiRibenMerah said...

wahahaha..
I terlepasssssss.. hikssss.
alalalalalala.manja nye dia ngan boipren dia..

ALUNAN TINTA said...

reben=)
uiks.terlepas plak dy.xpe2.i suruh achik tag akak.hehehhe.eh,ngan boipren kena la manja2..hahahha.best~

sabrosa said...

uihhh..kena tag..akan diusahakan..hehhehe