Tuesday, February 17, 2009

Perhiasan mejaku..=P

Tajuk entry mcm best sgt je.Hahaha.Act miss tinta baru beli frame utk gamba yg mr syazwan bagi ari tue.Nengokla frame neh.Cantek ooo..Ni la satu2nya perhiasan yg ada ats meja study neh.Hahaha.Mls nak berhias sgt sebab tiap2 taun tukar bilik.Layan gamba jela ekk.

9 comments:

Syazwan Yazid said...

pergh! mati2 aku ingat tu kerusi...
ingatkan hang print gambar tu besar...
besar jugak la hidung aku nanti...huahaha!

*SiRibenMerah said...

ehehehe.. x kan le gambo tuh satu2 je atas meja?? tipu laaaa~
hahahahaha =P~

ALUNAN TINTA said...

wan=)
hahahha.xdak pasai aku nak print besar2.

ALUNAN TINTA said...

SRM=)
uik.btoila..xbuh pun gamba adik akak tu..hahahha

sabrosa said...

oiiitttt..apa sebut2 nama beta..murka nati baru tau..SRM, atas meja saya mcm2 ada...adik u kan rajin mengemas..segala lapik atas tv tu pon dikebas buh atas meja..hak3

ALUNAN TINTA said...

sabrosa=)
tingkatkan kerajinan smpai kawen.senang ank bini.hahhha

*SiRibenMerah said...

ceshhh.. u potong line I la achik.. kehkehkeh.. nak tgk meja achik pulakkk.. sbb I tau dia letak pic ape atas meja dia.. hehehe=P~

*awas kalo pic I x de=P~

sabrosa said...

SRM:

meja i simple ja...nantikan ok..hak3..blog i under construction g..renovate sket..

ALUNAN TINTA said...

SRM=)
tah apa la dia buh ats meja dia tu.hahha