Saturday, February 14, 2009

KisAh sElepAs rEkreAsi

Selepas rekreasi ke Bukit Larut bersama rakan-rakan pemulihan tersayang, banyak perubahan yang berlaku.Apa yang miss tinta dapat katakan disini, i'm so happy now and i hope this happiness will be with me forever. 

Perubahan yang paling bermakna adalah jernihnya hubungan yang agak keruh sebelum ini.Mungkin masing-masing telah sedar akan kelemahan diri n mengakui kesalahan masing-masing.Hal ini yang membuatkan kami bertiga terbuka hati untuk memulakan hubungan persahabatan yang baru.Mungkin sapa yang baca ni nak taw pasal masalah ni tapi biarlah foto kami berpelukan dalam entry sebelum ni yang menceritakan segalanya.kalau nak tengok foto tu tekan sini.

Then ofcos la perubahan antara miss tinta dengan mr sabrosa.Masing-masing terasa banyak perubahan dalam diri masing-masing selepas pulang dari aktiviti neh.Bukan perubahan negatif okkay..=P Mungkin sebelum ni kami masih lagi malu2 (abg malu ke???hahha) , masih memendam sekiranya ada yang tak disukai, kalo terguris pun senyap je..tapi semua tu tak berlaku lagi..Ngeee=P I'm so happy occay.That's why mcm excited sket.Hahahahaa.Apa2 pun kami masih sedar yang perjalanan masih panjang n banyak lagi perkara yang perlu ditempuh.Hope we stick together sayang.LOVE YOU.

Next adalah tentang diri I sendiri.Sebelum ni si tinta ni heran gak la ngan budak2 yang slalu panjat gunung neh.Tak penat ke??Tak rasa rugi ke??Kos nak naek pun mahal.Tapi lepas I sendiri yang merasakan pengalaman panjat gunung, baru si tinta sedar betapa nikmatnya bila kita dah jejak puncak gunung tu.Penat memang teramat penat tapi dengan sokongan orang2 sekeliling kita akan jadi semangat untuk menamatkan perjalanan.N now I dah mula tertarik dengan aktiviti panjat gunung ni n abg kesayangan saya plak dah psiko suh naek Gunung Korbu cuti bulan 3 neh.Oouuwhh..I kena mintak izin mak mentua you dulu ekk.

Last but not least,PEMULIHAN sendiri dah jadi macam happy family.I'm so happy with them n now I realize that I love them so much.MMMUUUAAHHH!!!
*i love mr sabrosa more than them laa..hehehe=P*

2 comments:

sabrosa said...

uik..malunya i..heheh.thankz dear..

ALUNAN TINTA said...

sabrosa malu?????persoalan yg perlu dibahaskan.hahhaha