Monday, February 2, 2009

Apa aku fikir neh??

Aku pun xtaw mcm mana nak tulih kat cni..
Aku rasa mcm aku dah xdpt pe yang aku dpt sebelum ni..
Ke aku je yang perasan mcm tu..
Hurmm..
Susahla nak describe dalam tulisan..
Yang pastinya aku dah banyak berfikir tentang dia n aku n kemana akhirnya..
N semua yang aku fikir dah konfem2 menyakitkan kepala n membuatkan emosi aku tak berapa..
Adala insan2 yang sket2 kena marah ngan aku..
Im so sorry but all dis thing buat emosi aku tak stabil..
Susah bila dah bremain dengan perasaan neh..
Hurmm..
Xtaw nak explain mcm mana lagi..
Kalau ada yang dok baca abaikan ajer..
Saje nak tenangkan hati..
~Tq~

4 comments:

sabrosa said...

napa ni cayang..umm..namola cedey2 camni..xbesh tau..

ALUNAN TINTA said...

umm..xpape pun..

vanillachoc said...

believe in urself..
dats all really matters...

ALUNAN TINTA said...

yeah..tq