Wednesday, December 24, 2008

Kelahiran yang dinanti

Semalam 12 Disember 2008 merupakan momen terindah dalam alam perkahwinan mak sedara Miss Tinta..Penantian selama hampir 4 tahun berakhir apabila mendengar tangisan permata hati yang amat diingini..Kehadiran bayi perempuan seberat 3.2kg ini pastinya memberikan seribu rahmat kerana dia adalah anugerah tidak ternilai daripada-Nya..Kesakitan untuk melahirkan bayi ini telah dirasai oleh my aunty dari jam 5pg dan kami tetap setia menanti di luar labour room hingga jam 1.30ptg..Then nurse informkan yang mak ndak perlu dioperate berikutan keadaannya yang dah lama sakit n air ketuban yang dah mula kering..Untuk menyelamatkan kedua2 nyawa insan ini,proses untuk pembedahan disempurnakan..Kira2 1jam berlalu, lahirlah bayi yang dinanti..Inilah wajah puteri kepada Norhasnida n Mohd Shahrin..
mama baby masih xsedarkan diri kerana bius time bedah n dia just mamai2 gitu..N baby ni plak xtido2..Dia pusing sana pusing sini..So cute..Maybe dia agak terkejut dengan suasana baru yang penuh dengan manusia..

my abah ngah sapukan air zam2 dibibir si kecil

tengok tu..nganga2 baby neh nak mamam..lapa dia ekk

Didoakan semoga bayi ini menjadi seorang anak n wanita yang baik..Amiin..=P

5 comments:

sabrosa said...

tmeynya...congrats ek dapat cousin baru..baby skang semua tobok2 no00o...hehhe

Diamilikku said...

eishhh mbam2 nya baby tu

ALUNAN TINTA said...

sabrosa=P
tobok??bley xplain x.

diamilikku=P
hehe..bam2 baru tomey..mcm demok alesha.

sabrosa said...

tny si riben merah..umie alesha pon tau gak..hehe

ALUNAN TINTA said...

lor.cite jela.ish.