Saturday, July 11, 2009

Pom isap jari..comey!!

video

Ni percubaan pertama masukkan vid dalam entry.
Kalo terkurang harap ditegur=)

Act rakaman ni dah lama tapi video ni la yang saya selalu tengok bila rindu kat baby aisyah yang jauh dimata..
Huhuhuhu..lambat lagi dapat jumpa dia.
Paling cepat pun raya nanti.
Abg Dan xley slalu balik since dia pun da membizi dgn murid2 nya plus aisyah yang xtahan naek kereta.
Ouuhh..not like her aunty okkay.
Naek keta g Lake Garden Taiping pun da muak2 susu.
Ni kan plak nak balik Perak dari Melaka.
Xpela sayang..cik ana tunggu ekk dat time to give you my big hug and kiss.
Video ni masa baby ngah pom.
Memang habit dia pom meniarap + isap jari.
And dia akan meragam, menangis, meraung kalo ada sapa2 yang nak angkat dia.
Bagus anak achik ni..Blaja berdikari dari kecik lagi.
Sekarang mesti da mula2 merangkak.
Ummmm..rindunya...

~tengah edit gamba2 baby aisyah n iman..mood merindu~

2 comments:

sabrosa said...

uik..comeynya...achik ana dia pon mcm tu jugak pa tdoq mlm2..hhahhaha

ALUNAN TINTA said...

uih..shhhh.jgn la pecah secret kte sayang.....=P~