Thursday, July 16, 2009

Basketball=)

Masa tulis entry neh saya tengah berpeluh.
Sambil2 tunggu badan kering saya masuk sini jap.
Cuma nak tulis yang saya mula meminati sukan BASKETBALL.
Heehehehe.
Tapi main untuk GERKO jela.
Nak men lebey2 sapa nak ajaq..
Ermm..ke ada orang kat lua tu nak offer jadi coach peribadi?? =P
**tolong jgn over dalam pengharapan sebegini ye nurul farhana**
Back to basketball, petang tadi lecturer tak datang pun.
So dengan senang hati kami gurls2 start dengan Main Ais.
Mula2 nak men aci cup tapi xjadi.
Saya tak join sangat sebab takut pengerusi marah.hahahha
Abg pengerusi namo jeling2 taw kami men pasni.
Bila bola da datang kami pun start game.
Lawak je.
Peraturan xtaw, tekni xtaw, skil xtaw terus2 nak men.
Tapi belasah je kann.
Peduliks~
Tu je untuk kali ni.
Daa~

2 comments:

sabrosa said...

hwhhehehhehe..bes kan..pasni ptg1 turun men tau...janji?

ALUNAN TINTA said...

xmo janji.