Saturday, July 11, 2009

Biarkan aku dengan duniaku

Sorry kak su pinjam ayat neh..hehehehe.

Hurmm..
Sebenarnya xtaw nak tulis pe tapi dengan mood skang ni ini hasil entrynya.
Tak payah nak cite detail la tapi sedih sket la dengan sikap orang, orang, orang, orang yang selalu tak puas hati dengan apa yang orang buat.
Hadooii..tak paham..tak paham..
Niat kita nak happy2..senyum2..bergumbira..
TAPI..
Mereka-mereka tu xnampak semua tue..
Mengapa?? Mengapa??
Disebabkan oleh orang-orang tersebut maka orang-orang yang lain xdapat nak menggumbirakan hati masing2.
Xpela gurls..hari kita tetap ada.
Cuma masa yang menentukan.
Buat masa ni keputusan yang diambil adalah kami dan dunia kami.

To all yang ehem2,
Anda xkan di'ganggu' lagi.
And for now biarkan aku dengan duniaku...
(erm..ubah sket la.biarkan kami dengan dunia kami=P)

~yang geram lagi menggeramkan~

10 comments:

.zara. said...

kenape ni syg..???
something wrong i guess..???
somebody hurting u..???

ALUNAN TINTA said...

somebody hurting someone tapi kte juga sakit..xpape la.im okkay coz i still have my sabrosa with me.

sabrosa said...

owez wif u..don worry dear..

.zara. said...

urm....
base on how u wrote,
sumthing really pressure i think...
xpela.. wish all of u best of happiness together...
ta8 care...

ALUNAN TINTA said...

tq honey..ummm

ALUNAN TINTA said...

im really happy with him..maybe org xske tgk kte bahagia agaknya kan.xpe=)

sabrosa said...

bkn org xsuka..tapi da 'org' tu mmg pelek2..pelek dari org len..segala aspek dia pelek dari org..hahahahha..ada juga org mcm tu dalam muka bumi ni no0o0..ingtkan sket..tp banyak rupanya..satu klik..huhu

ALUNAN TINTA said...

hahahahaha..xpela abg..kte bahagia cara kte.sape yang xbley masuk ngan kte boley jalan aaa...=P

sabrosa said...

wakakakkakakak...btoi2..biarkan kami dengan dunia kami...hak3

ALUNAN TINTA said...

erkk.semakin ganas plak gf awk.lembut sket la.erm..pasni kte jgn tawan ngan depa da taw..=)