Wednesday, July 1, 2009

Hari-hariku

Dah masuk second week kat maktab ni.
Tugasan2 dah semakin bertambah.
Tapi sempat lagi aku menghabiskan petangku di court tenis.
Nak kata teror gler main dak la..tapi boley la nak kuarkan peluh.
Teman sepermainan adalah ija n the gang.
Teknik yang amat ditonjolkan semasa bermain adalah kemahiran mengutip bola.
Hal ini disebabkan oleh teknik pukulan kami yang amat pro.
Kalo sebijik bola xmasuk longkang besar kat luar court tue, maknanya bukan kami yang main.
Kemahiran kedua terpenting adalah kemahiran ketawa semasa membuat pukulan.
Overall, tenis bersama guru2 pemulihan sangat happening.
Kata abg, main ni buang stress.
Ye sayang..ayang setuju sangat=P

Malam pulak diisi dengan game yang sangat saya minat.
CHESS.
Before turun makan tadi saya dah berjaya kalahkan mr computer.
Masa yang diambil untuk checkmate adalah 16 minit.
Satu rekod baru dicipta dalam kamus hidup saya sepanjang perjuangan melawan encik komputer.
Hehehehehe. Besnya.
Rasa macam nak lawan dengan mr sabrosa je tapi xtaw la dia minat ke x game ni.
Abg, sila jawab.

Masa entry ni ditulis pun mata tengah layan NEVER CRY WEREWOLF.

Have a happy day to all=P

13 comments:

.zara. said...

chess..???
perhh..
mmg sgt x ret pn game 2..
kakaka~
dam ular zara terror!
muahahhahaa~

ALUNAN TINTA said...

hehehehe..bes taw.blaja la.hahaha

sabrosa said...

mai lawan dam aji bley la..hahahah

ALUNAN TINTA said...

adehh..last men dam aji taun ble tah.hehe

chEntA said...

nk maen tenis gak!!~

Diamilikku said...

sabrosa nak minat chess??? kim salam...main kubik warna2 tu bolehlah....dam aji pun selalu kalah..dam ulaq lagi lah selalu kalah

ALUNAN TINTA said...

chenta=)
jom2.kte main ramai2 lagi besh.pemulihan yang aktif.hehehehehe

ALUNAN TINTA said...

kak su=)
hehehehehehe..slalu kalah ekk dia.xpela.ana jadi tok guru nanti.hak3

sabrosa said...

hahhaha..chess ada dibeli time darjah 6..tapi la ni dok dlm arkib kt bilik umie alesha..dalam laci katil tu bersama2 dgn bnyk lagi permainan2 sewaktu kanak2 seperti gasing,kad HAPPY FAMILY,kad ULTRAMAN dan lain2 lagi..heheh

ALUNAN TINTA said...

ish.bawak kua balik chess tue.men.

*SiRibenMerah said...

chess tuh kat skolah je akak sentuh.. kat umah kem salamz.. hahahaha.. main dam aji ngan dam ular slalu la.. =P~

ALUNAN TINTA said...

hahahaha..xley kata pa.adik beradik semua team dam aji n dam ular.

sabrosa said...

kami xgenius..sop3...nk wat mcm mana..kan...uhu