Friday, November 28, 2008

Barbie Fairytopia

Pagi ni Miss Tinta layan kartun..hehehe...Alam Ria TV3 Kids,Barbie Fairytopia menjadi pilihan hati.Jalan cerita berkaitan dengan dunia pari-pari.Elina,pari2 yang tidak mempunyai sayap telah pergi ke sekolah pari2 untuk belajar menari dan mempelajari magik2 dalam dunia pari2.Namun,fairyland telah dikuasai oleh seekor pari2 jahat,Laverna.Leverna telah menahan kesemua pari2 yang mempunyai kalung yang dipercayai mempunyai kuasa tersendiri.Elina yang merupakan watak utama telah menyelamatkan kesemua pari2 tersebut dengan 'magic of the rainbow' yang terdapat dalam dirinya.Akhirnya,Elina dikurniakan sayap oleh ketua fairyland.
*Alesha,aunty nak tengok kartun sekali bley x cyg??*

11 comments:

sabrosa said...

isk2..macam budak2 ja dia ni..hehe..jgn mara no0o0


p/s:alesha nk tgk cartoon ngn achik dia jer..

ALUNAN TINTA said...

biala...da xdak org nak teman pg2 tu..at least sy xkaco org

| Se'UgLy JeNgLot | said...

haha! awek aku pun minat citer nie...=)

vanillachoc said...

amboi...
pecah rahsia beta!
huhuuu~
tp mmg bt0l pn.. =)

*SiRibenMerah said...

uikss..
x pe.. still x muleh lawan princess aurora kan achik kan.. hahaha.. bagus.. harapan jd bibik ngasuh alesha n ticha neh :D

sabrosa said...

hahha..yaya..setuju sangat..bleyla nati ngasuh si princess aurora tu ngn princess alesha tu..hee

ALUNAN TINTA said...

aii..blom pape da nak lantik jadik bibik..oowh..xmuleh neh..

*SiRibenMerah said...

uikss.. aikk, x rela ka??

achik, kne pertimbangkan smula neh.. muaahahahahahaha =P~

sabrosa said...

haha..xla...i know her..jgn risau..pastinya pilihan yang tepat lagi berkualiti..cewaahhh!!

ALUNAN TINTA said...

hehe..sayang gak awak kt saya ekk=)~

sabrosa said...

mestila..ummmm