Tuesday, August 3, 2010

Best ke cloth pad ni?

Hari ni nak sembang hal kewanitaan sket.
Saya terus terpikirkan tentang cloth pad ni bila baca ni blog MAMA IMAN
Ada sape2 tahu or pernah try cloth pad????
I am wondering tentang cloth pad ni.
Kepada sesiapa yang tak tahu, cloth pad ni adalah tuala wanita yang boleh diguna semula.
Kira macam cloth diapers baby tue.
Dah pakai boleh basuh and pakai semula.
Contoh cloth pad macam pix kat bawah ni.


Kalau kira2 perbelanjaan memang jimat la sebab dia boleh basuh tapi ada jugak keraguannya.
Ish..ada sape2 yang tahu more information tentang cloth pad ni x?

..pad herba saya dah try and memang best..cloth pad ni macam nak try je..

3 comments:

~cik lala kismis~ said...

u btter try it sist :)

Tinta said...

dah try ke dik??

~cik lala kismis~ said...

blom :p...
heheheh tp dgr cter org kate oke la...
tah la xbrani nk try...hhuhuhu