Wednesday, August 25, 2010

♥ ℒℴvℯ yℴu ♥

..my newborn baby..
..sorry kualiti gambar xelok..
..kamera fon my sis je..
..my sis kata xdan nak hamek kamera ke apa..
..budak tecit ni dah keluar..
..its ok sis..
..esok insyaAllah achik ana dah balik..
..bolehla tengok puas2 budak neh..
..segeram-geram saya dengan budak baru keluar ni, geram lagi saya dengan Si Kecik Aisyah n Iman..
..ooo..dah teror ekk sekarang..
,,dah pandai jelajah satu rumah..
..da pandai pakat2 main berdua..
..ish..bikin achik xtenteram taw stay kat perlis..
..rasa macam nak bina maktab perlis dekat taiping je..
..hahahahaha..
..ok la..
..xnak berleter panjang2 sebab ada lagi keja nak kena settle before balik esok..
..see you tomorrow cayangku..

~dah 15 hari berpuasa..cepatnya masa berlalu~

2 comments:

sabrosa said...

muncung mcm achik ana dia ja..nati besaq perangai sama pa..jenuh la..haha

Tinta said...

muncung macam kakak dia la..mulut puyu.hehe