Wednesday, May 26, 2010

Pesanan buat Si Dia

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

PESANAN 1
Rajin-rajinkanlah diri anda untuk mencuci segala sawang plus habuk plus serangga-serangga yang dah jadi penghuni tetap kat LAMAN RUMAH awak tue.
Pesanan ini bukan daripada saya sorang je, tapi daripada kakak anda juga.
Lagi satu, cat la sket rumah awak tu.
Hitam je kalernya.
Tak meriah kalau musim perayaan.
Ada orang offer nak tolong cat xnak terima.
Ni last okkay...
Kalau xdak perubahan bila saya balik dari Langkawi xnak cakap apa-apa da.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

PESANAN 2
Jaga diri baik2 ek after exam esok.
Jangan noti2 okkay.
I tahu semua..ingat tu.
Kalau balik rumah, take care on the way balik tu.
Keluar malam2 jaga diri.
Jangan balik lewat2 sangat.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

PESANAN 3
Nak bagi tau something ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
Always love you..hiks

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2 comments:

sabrosa said...

haha..pesanan 1 masih xdiikuti..pesanan 2 DONE...pesanan 3...love u to0 dear..;)

Tinta said...

pesanan 1 adalah penting!!