Wednesday, May 12, 2010

My Last Weekend

Last weekend saya spent time dengan family di Taping.
Banyak yang saya buat.
And saya notice yang my lil Iman dah banyak kerenahnya.
Kita layan pix budak tecik neh dulu ekk.

Time neh dalam bilik Tok Mama n Tok Abah.
Budak kenek ni dah tau dah tempat2 yang banyak "barang mainan" dia.
Once kita letak dia atas katil, terus merangkak laju ke kepala katil yang penuh dengan hiasan + jam loceng + frame2 gambar.
Tengok la gelagat dia.
Khusyuk tah hengat.

Ni plak dah macam gaya orang perform nak nyanyi je.
Tapi apa benda dalam mulut tuh??? hahaha.
Ada ka patut dia sumbat botol gam tok mama dalam mulut.
Bila saya kata "Iman tengok achik ana kaih"
Dia pun sambut la "emmm..emmm"
So cute okkay.

Nak tau why Iman kena letak atas meja???
Sebabnya buaih sangat.
Orang tengah dinner dia pun menjelajah merata.
Sampai ke dalam lauk pun nak masuk.
Last2, tok abah amek and letak atas meja.
Terus xtaw nak buat pe.hahaha.
Sangat notti la ini budak.
Owh..perasan x ada something kat tangan Iman.
Haaa..tu salah satu benda feveret dia sekarang neh.
Meh kita zoom sket benda tuh.

Taraaaa!!!
Senduk kepunyaan tok mama.
Tah napa la budak ni suka sangat dengan senduk.
Awai2 dia dok main senduk yang Tok Mama dia dapat.
Hadiah dari New Zealand.
Bila dia dok ketuk2 kat lantai, macam ada gaya nak pecah je kan.
Terus bagi senduk nasi je.hahaha.
Kesiaaaannnn...

*********************************************************************
Another story last weekend tentang Mother's Day.
Me n kak dilah plan nak buat cupcake.
Tak cantik pun tapi kami sangat berpuas hati.
Pix ni adalah hasil usaha kami.hehehe
Ada la sket buat makan2 family.
Owh..lupa plak nak story.
Kami xtulis Happy Mother's Day.
Tapi kami tulis We Love Abah Mama.
We really do love both if them.


**************************************************************
-end of story-

2 comments:

sabrosa said...

wahh.cedapnya..nak..ummm

Tinta said...

hehehe..memang cedap~
=)