Tuesday, May 25, 2010

It's killing me....

Dah lepas 3 paper tuk exam semester 3.
Alhamdulillah 1st paper dapat jawab dengan senyuman.
Tapi another 2 paper sangat membunuh jiwa.

Semalam PKP 3105 : Pendidikan Disleksia.
Semua jawapan ikut logik akal je.
Mana yang rasa boley pakai, tulis je.
Awal2 tengok soalan esei xfaham n blur.
Rasa nak cry je dalam dewan tu tapi control dulu.
Rilex2 kan otak jap patu mula menggoreng.
Untuk pengetahuan semua, point2 dalam esei juga ikut logik akal.
Xdak pun fakta2 ke.huhuhu

Today PKP 3106 : Pentaksiran Dalam Pendidikan Pemulihan
Lagi satu yang menyakitkan otak.
Tengok soalan satu pun xtaw.
Subjektif xtaw...esei lagi la xtaw.
Tapi dengan kreativiti yang ada, saya dapat menggoreng dengan jayanya.hahaha
Ni paper pertama yang saya dok tulis jawapan sampaila pengawas exam suruh letak pen.huhuhu
Memang xyakin langsung dengan point2 jawapan.
Tapi apa2 pun saya tawakal jela.....

Esok BMM 3117 : Kaedah Pengajaran BM Sek Ren
Lusa MTE 3112 : Mathematics Curriculum Education
I'll try my best untuk next and next exam

~merehatkan diri & otak yang tenat~

5 comments:

farahfatihah said...

lama dah xjawab exam..otak pun dah tepu huhuhuu nway good luck k

.zara. said...

gudluck2!
chayo2 taw! =)

Tinta said...

fara==>
hehehe..kenangan lama tuh.

zara==>
tq dear =)

sabrosa said...

bm sangat mengecewakan..ummm

Tinta said...

xpela sayang..dah usaha kan..