Tuesday, October 13, 2009

Nite di Sungai Kechor

Last nite ada dinner for GERKO semester ni.
Bertempat di MU around 8 pm.
No pix untuk jamuan tue.
After settle jamuan, driver KBX 211 kata nak g kuala perlis.
Jenjalan katanya tetapi macam xberapa nak sempat coz da kul 9 lebey.
So, si driver membuat keputusan untuk kE...
TAMAN REKREASI SUNGAI KECHOR.
Kami seramai 5 orang dengan bangganya bermain seperti zaman kanak-kanak.
Ada dua playground n kami memilih playground yang agak jauh dari screen tv.
Tengah2 main ada la dua ekor lalat jantan yang dari mana tah dok tanya macam2.
Bila kami jalan dia ikut.
Ekeleh..pe kes mamat ni.
Nasib baik ada hero sorang dalam kami 5 orang neh.
Kalo x harus la angkat kaki untuk pulang.
Seram jugak weih~
Layan pix la ekk.

~kanak-kanak ribena..meem n ainon~

~kanak-kanak muka sebek~

~4 happy gurls~

~gurls again~

~us~

::kualiti gambar agak kurang kerana malam::

4 comments:

EGOCENTRISM said...

amboi2. romantiknyer dia. patut aku ngan azam jadi JAIS mlm tu. tangkap2! hahaha

ALUNAN TINTA said...

napa plak nak tangkap2 neh..kan ada GK.hahahahaha

chEntA said...

ceh..igt trus pulang..
bleh plak smbng jejln..
ish.ish.ish.
=)

ALUNAN TINTA said...

hehehehe..besala..otak dok pk jalan ja.ahaha