Thursday, October 29, 2009

K770i..Masalah lagi..hurmm..

Salam buat semua.
Dah lama xbuat entry baru.
Semuanya gara-gara internet plus kerja2 yang sangat banyak.
Minggu exam pun dak dekat sangat neh.
But now saya dibelenggu lagi satu bebanan.
K770i saya meragam lagi..hadoiii..
Before ni problem keypad + lagi button tertanggal.
Bila dah tukar housing, timbul plak masalah lain.
Keypad ofkos la keras + ketat + susah nak taip.
Button untuk sound pun xley tekan.
Hurmm..
Janganla rosak time2 sesak macam ni..

8 comments:

.zara. said...

brape lame da ana gune nset tu..???

Dj Epoi said...

Achik!.....nak yg baru dah tuh oi!!! heheheheh

Check it outzzzzzzzzzzz!!!

http://epoi8787.blogspot.com/2009/10/selamat-hari-lahir-si-riben-merah.html

Dj Epoi said...

Hari Lahir juga rupanya,..

Selamat Hari Lahir Dik

ALUNAN TINTA said...

zara==>
da dekat setahun..tapi dalam setahun macam2 ragam henset neh..GERAMMM~

ALUNAN TINTA said...

DJ Epoi==>
hahaha..mengapa nama achik yang naik.hah.dia pun tengah semekin skang neh..=)

ALUNAN TINTA said...

DJ Epoi==>
Thanx bro..=)

.zara. said...

owh.. zara blum agi la sampai ke tahap tu...
ehehe! bru b'brapae bulan...
jatuh da b'kali2...
akakakaa~
dye suh bli nset baru 2...
nguuu~ btw...

sony Ericsson,
kalau da rosak better beli baru dr repair...
mahai sme cam bli nset baru...
b'tahun zara gune, tu la yg zara dpt tgk... huu~

ALUNAN TINTA said...

ye..memang dia nak suruh tukar yang baru tapi jangan la dalam waktu yang sesak lagi menyesakkan ni..adooiii..saket jiwa~