Friday, January 2, 2009

Tag yang panjaaaaaang..

16 Things you May or May Not Know About Me
  1. lahir pada 19.10.89 tepat jam 3.26pagi
  2. anak ke-5 dari 6
  3. anak bongsu perempuan
  4. mempunyai mama n abah yang sangat penyayang n memahami
  5. ada 2 abang,2 kakak n 1 adik
  6. sedang menghayati saat2 akhir cuti akhir tahun
  7. pendiam
  8. lebih suka memerhati
  9. pada masa2 tertentu,xsuka berada dalam kalangan org2 yg banyak mulut
  10. benci ble kne join sukan..kat maktab la kan terutamanya.gerko la pj la..bosan.
  11. pasal makan xcerewet sgt.ok je apa2 pun.cuma ada makanan yg Tinta xmkn tu xyah la hidang sebab I memang xkan mkn or try.
  12. kalo nak mintak tolong dari org len,skali je Si Tinta akan ckp.kalo org tu xbuat gak,I buat seniri.Perangai ni turun dari mama.Sebijik.
  13. Si Tinta cepat bosan dengan pakaian yg ada.Kalau bley nak bli baju baru je hari2.hehe.Kat umah dah bertimbun2 baju.
  14. Feveret ayam tapi baru dapat tau yg org darah B+ xelok mkn ayam.Ermm..lantakla kan.haha
  15. Ske ble en sabrosa marah.haha.Bukn mrh truk2 la kan.Maybe turun abah dia kot.Semua nak perfect walaupun bnda kecik.
  16. Buat keje ske ikut mood especially keje2 umah.hehehe.Tapi selalunya hari2 ada mood.Kalau xdak mood kena dengar la ucapan khas dari mama.haha

Arahan: apabila anda telah di tag, anda haruslah menulis blog (entry) dengan 16 pekara tentang fakta, perangai, habits, target dll mengenai diri anda. di akhir tag anda, anda harus memilih 16 orang lagi rakan anda untuk di tag..sila list kan nama mereka & nyatakan sebab anda mengetag mereka..anda juga perlu memberi tahu mereka yang anda telah mengetag mereka..

  1. wan ~+BILA+~
  2. mika ~+bintang jatuh+~
  3. coretan.hidup.ku
  4. ~
  5. ~
  6. ~
  7. ~
  8. ~
  9. ~
  10. ~
  11. ~
  12. ~
  13. ~
  14. ~
  15. ~
  16. ~

PENAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

sabrosa said...

woooooh..kutuk abah kami ka..huhu

ALUNAN TINTA said...

haish.sapa plak kutuk.ish.xfhm mksd la tuh.

Diamilikku said...

haishhh belum apa2 dah kutuk bakal pak mentua nih....

ALUNAN TINTA said...

adehh..salah ke jd sensitif dlm sume bnda???kutuk ke 2???xpaham.

chEntA said...

tahniah kerana berjaya menyiapkn 'xsignment' yg diberikan oleh Mr.Sabrosa..~

ALUNAN TINTA said...

time buat asgment neh da la xdak mood.haha.nasib bek xbuh kata2 yang mengguris hati.hak2

sabrosa said...

tau dah..lenkali xmud xyah wat g..t mcm2 dy tulih..