Monday, August 3, 2009

Doakan dia

Khamis, 30 / 07 / 09
Mama dikejarkan ke Hospital Taiping akibat muntah yang keterlaluan.
Makanan sikit pun tak boleh masuk.
After inject 4 jenis ubat plus masukkan air 1 botol, mama dibenarkan pulang dengan nasihat rest banyak2.

Jumaat, 31 / 07 / 09
Mama rehat sepenuhnya di rumah ditemani oleh abah n kak dill.

Sabtu, 01 / 08 / 09
Mama dengan senang hati memberontak nak ikut abah g kebun walaupun kondisi badan masih tak stabil.
*kasih seorang isteri yang tak nak tengok suaminya susah berseorangan*

Ahad, 02 / 08 / 09
Mama sekali lagi dikejarkan ke hospital.
Kali ni mama warded sebab simptom yang berulang n kena buat pemeriksaan rapi.
Mama disyaki ketumbuhan dalam otak!!!

Isnin, 02 / 08 / 09
Keputusan ct scan negatif.
Mama tiada ketumbuhan. Alhamdulillah.
Mama masih lagi ditahan sebab nak jalankan beberapa lagi ujian.
Esok insyaallah mama akan buat ujian dentist.
Saya sendiri tak tahu apa kaitan dentist dengan semua ni.

Doakan yang terbaik untu dia.
Dia segalanya..

4 comments:

sabrosa said...

alhamdulillah..mama ayg xpape...doa yg terbaik..xpapa la tu..banyak wat keja sangat..rest kurang..sebab tu la..

ALUNAN TINTA said...

maybe..but she's still warded till today..ummmm..

.zara. said...

just pary 4 da besh k...
hope she'll be fine...
warded lebey selamat daripada mama ana duk kat rumah..
doktor ada nk monitor dia...
zara doakan moga takde pape yg serious k... ta8 care...

ALUNAN TINTA said...

thanx zara..drpd semua test mama negatif tapi still xsihat lagi.maybe nak try rawatan islam plak.pray for my love k.