Monday, August 31, 2009

Bermula perjuangan puasa di Perlis

Hurmm..
Cuti sekolah dah abeh maknanya cuti cikgu2 pun da abeh..
Adooii..
Buhsannya semua ni!!!
Tambah2 plak sekarang ni bulan Ramadhan.
Kena la mula berdikari.
Bangun sahur sendiri..
Sedia makan sahur sendiri..
Prepare untuk berbuka pun sendiri..
Sangat tidak best!!
Rite now saya baru je sampai dari Taiping.
Barang2 pun berterabur lagi.
Yang dah ready adalah juadah berbuka.

Pesan mama sebelum balik tadi :-
1. sampai bilik terus bukak semua makanan.
2. panaskan kuah laksa sebab takut basi (saya panaskan guna heater je..hak2)
3. rencah2 jangan tabur awal sangat sebab cepat basi nanti.

~miss my babies~

10 comments:

.zara. said...

hehe...
biaasa la 2...
da duk x bpe nk jauh nie,kne la rajin2 kan diri sendiri k...
ta8 care!

ALUNAN TINTA said...

huhu..ye cyg=) kena sentiasa rajin kaann..baru abg xlari..hehehehe

Dj Epoi said...

Salam Dik....

Perlis?

Dah makin dekat dah tuh? heheheheh

ALUNAN TINTA said...

erkk..sila jelaskan maksud anda.

Diamilikku said...

hurm..mana laksa ngan makaroni untuk baby dalam perut ni????? tak aci ooooo....bagi kat acik sorang ja

ALUNAN TINTA said...

hehehhe..alaa..akak dok cerita macam2 makanan kat jajahan akak tu terliur gak..

.zara. said...

haha~ yeah rite...!
muahahahaa~ t8 care dear...

ALUNAN TINTA said...

hehehehe..ada gak yang menyokong.hiks~
mish you baby gurl=P

sabrosa said...

bro dj..apekah??hahha..alor setar-perlis-alor setar...mcm2 yg berlaku..

ALUNAN TINTA said...

macam2 berlaku??

apa tue abg?