Friday, May 29, 2009

Here I Am=P

Sangat seronok dirumah sampai xdan nak on9.
Ahaks.
Ari tue sampai taiping aroud 11 mlm n ketibaan achik ana disambut oleh my baby.
I terus amek dia.
Moi2 cket then dakap dia.
Dalam 5 minit tengok2 da lena baby saya ni..
Xtido2 my sis in law kata tp achik ana dukung lena trus.
Ngaaaa...windu achik gak ekk=P
Kat umah pun penuh dgn sepupu sepapat n adik2 kak zie (my sis in law)
Now pun on9 jap sebab baby demok ngah pom.

Akak plak masuk wad semalam coz of her due date da lepas.
Tapi bila scan semalam kata due lambat lagi.
Haish..
Apa la buat keje camtu.
Gtaw la betoi2 punya tarikh.
Now she still warded sebab malam tadi ada kontraksi.
Doa yang terbaik je untuk my sisi k.

Okkay la.
To all cikgu cekgi yang ngah bercuti 2, do take care k.
Pas 3 minggu kita jumpa balik.
Bubye=P

~im happy~

6 comments:

*SiRibenMerah said...

happy holiday achik ana.. hehehe.. satgi ayang n achik nk p tgk muvi..
lalalalalalallalala~

ALUNAN TINTA said...

happy holiday..g la happy2 ngan achik..xkesah....................................

sabrosa said...

ololoolo..yeke xkesah..penat pujuk gak la..hehehe

ALUNAN TINTA said...

huhuhu..time 4 ur family kan..

*SiRibenMerah said...

alalalala.. majok la tuhhh =P~

ALUNAN TINTA said...

xdak org kesah pun majuk ke x..