Wednesday, May 27, 2009

Thanx Zara=)

Ari ni buat pertama kalinya aku tukar background page neh.
Hehehe.
Act da lama nak tukar tp xberkesempatan nak godek2 web.
Tapi rini dgn masa yang sangat banyak I da bukak web neh yang amek dari page suhairaharshah.blogspot.com 
Comey2 je layout dia.
Banyak g web yang diterjah tadi tapi semuanya xcantek.
Kalo picture cantek, susunan plak xbest.
Kesimpulannya aku kena buat layout senirik.
Hahahaha.
Memilih sangat.hehe.
Rasa macam nak buat banyak perubahan dalam blog neh.
Tengokla dalam cuti ni ke.
Anyway, thanx to page zara yang memberi sumber inspirasi.

4 comments:

.zara. said...

=) welkem syg......
u'll always welcome my dear....

.zara. said...

sesungguhnya zara sgt b'besar hati coz tergolong dalam "mereka di hatiku.." huuuu! thnx syg.....
really appreciate it...!

ALUNAN TINTA said...

zara..rasa mcm sangat rapat dgn kamo....hehehe

.zara. said...

hehe.. me 2...
yes u do! heehee!
keep in touch ya! =)