Tuesday, May 19, 2009

Aku Kenali Dia

PRA-DEGREE SEMESTER 1

Baru nak mula kenai.
Da la I masuk lambat kan.
Dia ni sangat la b'tanggungjawab dgn jwtn KK.
Xkena sket bebai.
Tp dlm ketegasan ada jugak kelembutannya.
N time ni gak aku baru taw asal usul nama Sabrosa tue.
Hik3..Ingatkan nama family dia.

PRA-DEGREE SEMESTER 2

Sangat fanatik dgn bola.
Manchester United n Hijau Kuning tue xlekang dari hati.
Kadang2 nampak matang tp mcm budak2 pun ada.

PRA-DEGREE SEMESTER 3

Dia da mula sayang bidang perguruan ni.
Happy je bila jumpa student dia.

Dia jugak semakin komited dgn tugasan2.
Sangat kemas kalo buat something.
Kena buat betul2 pe yg dia suruh
Kalo x kena bebel.
Hehehehe.
Bagus btol dia neh.

DEGREE SEMESTER 1

Semakin riang.
Xtaw la pe yg happy nya.
Matang pun da bertambah.
Sifat bertanggungjawab semakin terserlah especially dgn budak2 kelas.

N now he owez be by my side.
Aku semakin mengenali dia n dunianya.

::gamba individu2 lain terpaksa diblurkan sebab ni cerita pasal Hamzah Sabrosa saje::

8 comments:

*SiRibenMerah said...

alalalala...
ada next step la kot lepas neh..
hikssssss~

nak ajak abah wat rombongan la..=P~

ALUNAN TINTA said...

hahahaha..ni keje dikala keboringan nak study..hak3.xdpt izin yg empunya diri pown.silap2 kena saman dgn mr sabrosa.

.zara. said...

nice 4 havin a true luv in life....

ALUNAN TINTA said...

try find ur true love if there's still not in ur hand..the way is owez front of u.be fine dear=)

sabrosa said...

hhee...nice entry...ingatkan entry pasal FPK ka PKK ka..hak2..maklumlah study mood..

ALUNAN TINTA said...

hahahahhaha..xdak maknanya nak boh entry FPK.kalo awk kot la.siap dgn skema jwpn lengkap.kan2.hehe

herney aqilah bt muhaimin said...

ahahha...
great entry...

ALUNAN TINTA said...

hehehehhe..tq=)