Monday, March 30, 2009

Zarepan..Zarpeno..Zarep..

Tag pertama perlu diextendkan dulu sebabnya gambar bagi jawapn tu xdak kat maktab neh.Okkay ekk cikgu zarep.I jawab tag hat len dulu.

TAG 2
1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.

Hahahahaha..gambar ni yang kena.Adehh..
Sejak akhir2 ni miss tinta menjadi seorang yg sangat rajin nak edit2 gamba.
So, gambar kat atas ni salah satu hasilnya.
Xcantek mana pun tp i sgt puas hati sebab buat dgn pemikiran senirik.
Eceehh..
Hehehe.
Gambar ni ofkos la me with mr sabrosa buah hati pengarang jantung I.
Gambar2 ni semua diambil pada awal2 terikatnya hubungan antara kami.
Ngeee..=P~

::en sabrosa,saya tag awak.hahaahhaaha::

TAG 3
1) copy image kat atas ni.
-siap

2)tulis sebarang komen tentang penghantar ini
-nama dia zarep
-kawan sepermainan abg hamzah
-bakal cikgu
-la blajaq kat IPTB
-agak loklaq
-kelakar rasanya

3) send kat mana2 blogger yg kamu suka
-abg hamzah
-cik chenta
-cik zara

6 comments:

vanillachoc said...

wahhhhh!
miss tinta suke sye!
eheh! pewasan sungguh!
nnt zara jwb ea syg......

ALUNAN TINTA said...

opps.kantoi plak suka awk.heheheheheheh.skandal!!

sabrosa said...

xmo jawab..hehe

chEntA said...

kne jwb ek??
hahahaha..mintk tngguh ye!

ALUNAN TINTA said...

abg=)
menci betoi la dia ni..semua xnak..ikut ske la.

ALUNAN TINTA said...

chenta=)
ok=P xdak due date pun syg.