Sunday, March 1, 2009

Sukaneka + Pemulihan Company=)

Hari Pertama Sukaneka
Pasukan juara dengan kutipan mata lebih kurang 120 mata yg telah dikunci dalam bank.Hahahahhaha.Main batu seremban je pun n lawan ngan dak2 kelas seniri.Hak2.Apa2 pun kami menang!!!

     Actually kami ngah penat time neh sebab baru ciap menjuai rojak+air time sukaneka IPGM.And untuk mereleasekan (betoi ke x eja tah) tension, en hamzah mengajak mereka2 termasuk saya untuk bermain batu seremban secara beregu.Kira 1 team 2 org la.Dan akhirnya "kamilah juara gagah dan bersedia mengibar bendera waspadalah hari esok milikku.."*lagu iklan milo* 

Hari Kedua Sukaneka
Hari dimulakan dengan sukaneka n miss tinta menyertai acara SUSUN BATA.Hahahahaha.Berjaya menyandang tempat kedua sahaja.Penat+lenguh peha main neh.Gamba xley tunjuk sebab agak hodoh.Hahah.Muka tengah semangat kan.Hehehe.

Untuk pemulihan kami juai nasi lemak+air wif nata de coco+buah2 hari ke2 ni.Agak keletihan hari ni sebab kebanyakkan ahli kelas amek bahagian dlm sukaneka tapi untung tetap untung..Hehe.Ni ada sket gamba suasana perniagaan kami=)


Ok.Dah penat.Bubye=)

7 comments:

Zarpeno said...

weih laku ka..ayaaq macam bnyak ja tak laku ni..hahahaha

ALUNAN TINTA said...

elokk sket en zarpeno oit.hahahaha.laku laa

chEntA said...

pnat la berniaga ni~

ALUNAN TINTA said...

ye chenta tapi puas.kan??

Zarpeno said...

ragu2 nk bli weih..hehehe

sabrosa said...

hahahha...nasi lemak mana ada lima minit habih pon zarpeno....mana ada gerai kena serbu pon pagi tu weh..hahaha..

p/s:jgn ragu2..belilah tanpa was2..

Farhad said...

eh eh, ada gambar aku la. ahaks~

nasi lemak bob, dijamin halal.