Friday, March 13, 2009

Cuti ke??

Okkay..
Warga maktab semua cuti..
Tapi cuti ke??
Keje yg disediakan bertimbun2..

And rasanya kalo cuti pun xtenang..
Huhuhuhu.
Tapi xpe,
Untuk jadi cikgu cemerlang,blaja sepanjang masa!!
Cool..cool..
I masih lagi okkay.
Abeh je cuti trus masuk sekolah.

Kat sekolah lagi sekali keje menggunung.
Nak interview sana sini..
Nak buat ujian kat budak2 pemulihan..
Cari tu cari ni!!!!
Miss Tinta okkay lagi..
Xpe2..=)
Masih mampu tersenyum.
Rest 1 week then sambung dengan BIG kat Pangkor..

Oouuwwhh..
Baru ku sedar betapa susahnya nak jadi cikgu.
uuwwaaa..
PENAT

10 comments:

Farhad said...

haha. entry yg sgt menarik. =P

ALUNAN TINTA said...

huhu..xsmgt nak cuti keje banyak.

Farhad said...

pe je keje kite? aku mcm lupe jer. haha

ALUNAN TINTA said...

ha????ang memang..hahahahahahahaha.

*SiRibenMerah said...

cuti yek??
selamat berholiday =)

ZaCk said...

biasa la fana....
kter nie nk jd cikgu....
rmai yg ckp kje ckgu senang....
tp, diorg xthu hakikat sbnr....
kan3....
tp, kter ok je kan....
steady je....
ape yg pnting....
layan jeee......
hua3....

chEntA said...

hahahaha~
buat sekdr termampu..
=)

vanillachoc said...

huuuu~
no komen la...
gudluck la 2 u guys...
pangkor 2 watpe lak..??
hish! jalan lg ke..???

Diamilikku said...

cuti jadi tak semangat la..
sebabnya cik abang bz kat Kagum...
hahahahahahhah....
pi makan nasi lemak muhibbah kat taiping ehkkk..cari sampai jumpa..mana lah tau kot boleh hilang rindu kat org taman muhibbah....

sabrosa said...

nk try gak la nasi lemak muhibbah tu..macam sedap ja..hahhaha