Sunday, December 20, 2009

Terbang ke Jepun bersama Kimono


Tajuk entry ni merupakan impian saya since secondary school.
Petang semalam nak share with someone pasal ni tapi macam xdak respon je.
So saya membebel la dekat laman kesayangan saya neh.

Act saya teringin sangat nak ke Jepun.
Dan teringin sangat2 nak pakai kimono.
Cari jugak dekat internet kot2 ada yang deliver ke M'sia.
Tapi nan ado.
Keciwa den..huhuhu.
Pix atas ni pun salah satu kimono yang terchantek dalam internet tp deliver to S'pore n US only.
Anyone know mana2 place yang ada jual kimono.
Teringinnyaaaa nak pakai.
Xchantek pun xpela.
Bukan nak tunjuk kat orang pun.
Kepuasan diri sendiri je.

~ada sape2 nak sponsor g jepun x?~

6 comments:

Zarpeno said...

hang nak ka.saya ada kawan disana.dia boleh cari mungkin

Diamilikku said...

akak penah pi dah..
berpeluang jugak pakai kimono...
i like....
nanti akak tunjuk gambaq na bagi hilang rasa teringin nak pi...hehehehhehe

ALUNAN TINTA said...

zarep ==>
hang serius ke ni??

ALUNAN TINTA said...

kak su ==>
alaa akak ni..menambahkan kejelesan je..hmmmm =(

Zarpeno said...

i'm seroius.kalau kimono yg sutera tu RM10 000..

yg cotton tu dipangey Yukata. Dalam rm 200.

ALUNAN TINTA said...

besnya..apa2 aku contact hang.