Monday, December 7, 2009

Selepas 2 tahun,ia kembali!

Agak-agak apa yang kembali?
Mungkinkah seseorang kembali ke dalam hidup saya..
No..no..no..
Dalam hidup saya tiada yang pergi mahupun kembali.

~sila rujuk gambar di bawah untuk jawapan~

-gambar hiasan-
Hari ini kenangan hampir 2 tahun lepas kembali lagi.
Bermandi-manda di air terjun Air Itam bersama keluarga.
Walaupun tak semua family member yang ada, but im still enjoy dat moment.
Nampak air terus excited.
Tak peduli nak makan ka apa ka terus terjun dengan adik.
Uuuuuu..sejuk giler air.
Bersuka ria dekat sengah jam pastu naik makan roti canai sekeping + epal sebiji.
Then terjun lagi sekali sebab best tengok adik,mama n abah berendam2.
Around 1pm kami pun siap2 untuk balik rumah.

::Setiap saat bersama insan tersayang adalah kenangan yang terindah dalam kamus hidupku::

==> peristiwa berlaku selepas balik dari kebun <==

7 comments:

Zarpeno said...

balaih dndam kami pi bukit ijau ka.haha

sabrosa said...

besnyaaa..p xajak..huhuh

ALUNAN TINTA said...

zarep=>
uik.aku xteringat langsung nak balas dendam la.haha

ALUNAN TINTA said...

eleh..kalo ajak dan ka nak sampai tepen.

chEntA said...

best2!!
dh lme xrendam dlm air..=)

ALUNAN TINTA said...

hehehe..ingat x kejadin kera2 amek berus gigi.hehe

chEntA said...

ingt2!!~