Monday, September 27, 2010

CONFIRM SAYA RINDU!!

~cerita hari saya balik perlis hari tu~
Bila saya sampai bilik di maktab, saya terus call fon kakak saya.
My family on the way hantar adik balik hostel.
Anak-anak saya pun ada dalam keta tu.
Riuh rendah saya panggil depa.
Rindu sangat2 padahal tak sampai 24 hours pun berpisah.


~cerita hari ini~
Lepas settle berbuka tadi, saya dapat call.
Guess sapa yang call??
hurm..my little princess yg call..
Tapi once saya cakap2, dia diam je..
Maybe heran achik ana dia bertukar jadi handfon..


Hurm..i really miss her..
Rindu jugak dekat baby Iman saya..
Rindu tengok video dia jalan terketek2..
Rindu tengok picca dia pakai tudung ni..
Tersengeh gumbira je..


Hurn..rindunya Ya Allah..
InsyaAllah 2 minggu lagi saya balik taiping..
Tak sanggup nak tunggu lama2..

Sapa nak layan bila saya rindu macam ni..
Hurm..

4 comments:

mamaiman said...

anakandaku kah itu? sengih nampak gg 8 batang..hehe..
tu kaki sape tu interframe? haha..

Tinta said...

yela..anakanda anda la..ermm..kaki sape ekk..tok mama kot.haha

sabrosa said...

kat saya xrindu ka..huhu

Tinta said...

adoii..xkan la xrindu kat cik abg sendiri..muaahh2 u lah =)