Thursday, April 29, 2010

27.04.10 ♥ Dinner Persaraan Dr KZ

Majlis ni adalah last minute planning.
Tapi, warga pemulihan tetap cuba sehabis baik untuk memberikan sesuatu yang dapat dikenang oleh semua.
Awal2 saya n one of my classmate (Hajar) kena bahagian serve.
Kira macam pekerja hotel la kan.
Kena serve untuk lecturer yang datang.
Tapi tiba2 saya direquest oleh pensyarah kesayangan kami, Pn Jesma untuk jadi pengacara majlis.
Lagi sorang mangsa untuk jadi MC ialah Azam.
Rasa2 macam tak sanggup je sebab tak pernah seumur hidup jadi MC.
Tapi pikir2 balik, ni semua pengalaman yang xdak dalam mana2 buku.
So, saya dengan rela hatinya jadi MC untuk majlis ni.
Pagi 27hb tue baru prepare teks pe semua.
Pn Jesma pun banyak tolong komen mana yang xbape chantek dalam teks tue + bagi ayat2 yang semporna.
At last, saya berjaya menjadi MC dengan baik..wakakaka..sila gelak.
Partner saya, azam juga berjaya membawa watak MC dengan sempurna..hehehe..tahniah kepada kami berdua.ahaks~
Layan beberapa gambar dibawah ye.
Yang lain2 akan diupload di fb (kalau rajin)

~ pn jesma = our beloved mom ~

~ my partner dalam game Ikatan Kasih ~

~ KJ yang sporting main game suap menyuap ~

~ us masa makan2 ~

~ mr hamzah buat muka cute masa nak perform ~

~ romantika de amour ~

~ jeng n aten ~

~ gurls ~

~ pasangan pengacara majlis..ahaks ~


2 comments:

sabrosa said...

hoh..xaci baju sama ngn mc..huhuh

Tinta said...

hehehe..kite da gtaw awak kite pakai baju hijau..tapi awak xdak saiz baju hijau kan..nanti kite pakai same ekk.ngee~