Friday, September 4, 2009

Harapan hujung minggu~

Weekend yang panjang sebab isnin cuti nuzul quran.
So dengan ini saya membuat pengorbanan untuk tidak pulang rumah.
Pengorbanan neh wujud bersama harapan
MULA BUAT ASSIGNMENT YANG BERTIMBUN

Hadooii..xtaw bila nak berubah.
Minat sangat dengan keje last minit.
Bak kata kaum adam pemulihan, spirit of the due date.
Letih la guna spirit ni tapi tetap dirasuk dengan spirit neh.
~tolong..tolong..tolong~

6 comments:

Syazwan Yazid said...

kita ada assignment ke...???
pelik aku.... kekeke!

ALUNAN TINTA said...

hang memang pelik.

chEntA said...

seha pown dh kne rsuk dgn spirit tu jgk..!!~

ALUNAN TINTA said...

tu la pasai..bahawa taw spirit tue.ish3

sabrosa said...

laa..ketinggalan ni..xkn xtau berita baru kot??semua esemen sem ni dibatalkan..lect bagi bonus mark kt semua sebab bk21 dah xjad kelas kita..wakkakakakakka..kira mcm pampasan la ni..

ALUNAN TINTA said...

hahahaha..bagosla lecturer kita ni.alhamdulillah~