Friday, April 3, 2009

Bayar Hutang Zara=P

1.Apakah hubungan awak dan dia?
rakan blogger yg juga teman istimewa my classmate

2.5 impressions terhadap dia?
-erm..she's good in science..saya agak je.hehe-sgt penyayang (tengok jela dia ngan abg jeng tue..hik2)-cute-pe lagi ni..haha.xknai sgt.

2.Perkara paling memorable yang dilakukan kat awak?
bila ada entry sedih, she'll be with me walaupun xpeah bersua muka. 

4.perkara paling memorable yang dia kata pada awak?
she love me..hak3

5. Kalau dia kekasih awak.. awak akan...?
menyayangi dia dgn sepenuh hati sebab dia pun mcm tue.

6. Kalau dia jadi musuh awak.. awak akan..?
saya suruh jeng dera dia.hahahaha.tapi dia bukan musuh saya.so,jeng jgn buat pape kat dia aa..

7. Kalau dia kekasih awak.. dia perlu improve dlm
emm..nothing..kekasih kena terima seadanya.kan abg hamzah.

8. Kalau dia musuh awak.. mungkin kerana
berebut abg jeng.hahahaahhahaah

9. overall impression ttg dia
she's perfect

10.The most desirable thing to do to her /him
emm..tah la.

11. Apakah awak rasa tentang pandangan org terhadap awk?
ooops..emm..garang.hahahhahhah

12. the character of you for yourself?
penyegan..tapi dulu lagi penyegan.skarang dapat rakan2 chekgu yg xbape nak segan, kena jd cam depa gak la..

13. On contrary, the character you hate about you
mudah terasa..huhuhu

14. The most ideal person you want to be with?
ideal person tue cmne ekk.

15. For people who like you, tell sumthing about them.
hohoho..susah2 aje minat I.

16. Ten people you tag:
abg hamzah
jenglot
 chenta
paad gemok
zarep
dakyana
zack
faiq
saufi
afi

17. no 2 ade hubungan dgn sape?
haha..ada hubungan dgn org yg tag saya.ngee=P

18. is no 3 male or female?
female

19. if no 5 and no 7 ade relationship?is that a good thing?
zarep+zack!!!jgn2..dosa tuh.

20.Macam mane dgn no10 dan no 8 pula?
both are future teacher

21. no 4 single kah?
i'm sorry..dia dah diambil orang..jgn cedey taw.

22. no 1 belajar apa?
Penulihan (BM)

23. say sumtin about no 6
makaceh la byk2 sebab share everything sepanjang kat maktab neh.i love u!!

24. no 9 kelakar tak?
erm...maybe.hehe

::yg mana rasa kena tag dua kli tu xjwb pun xpe.hehehe::

5 comments:

vanillachoc said...

ahahahahaa~
lawak2.. hehe! i luv u la syg..
hehe! duk sengeh dr tadi ni ha...
hoho! macehhhh~ ngeee!

ALUNAN TINTA said...

hhehehehe..adakah saya buat awak senyum??

sabrosa said...

woi2..apa ni..ish2

ALUNAN TINTA said...

hahahahahahha..apanya sayang..

vanillachoc said...

hahaa!
hamzah jeles.. hehe!
relax la. grau2 je pung..
hehe!