Friday, November 8, 2013

Dilema B2B...

Boleh kata setiap blog B2B mesti ada entry ni. Entry tentang apa?? Ofkos la tentang dilema untuk pilih jenis tudung waktu akad nikah. Nikah upacara yang wajib dalam sebuah perkahwinan. Mestilah kita nampak perfect kan. Setiap orang mesti nak perkahwinan yang sempurna. Sebelum ni dah pernah fikir tentang tudung nikah ni tapi rasa macam kena fikirkan semula.haha.

Why??

Sebabnya saya akan buat shawl sendiri. Kain pun dah beli tapi saya sendiri tak tahu kain shawl tu matching ke tidak dengan baju nikah. Baju nikah saya warna baby blue yang memang baby sebab warna dia soft sangat. Rasa macam kain untuk shawl tu macam terang sangat over daripada baju. Hurmm..

Lagi satu saya fikir macam simple sangat pulak kalau pakai shawl kosong. Trend sekarang kan blink2 dengan manik pearl lace bagai kan. Dan lagi satu faktor saya rasa attire saya simple sebab baju saya jenis peplum dan ada beading di pinggang dan hujung lengan saja. Tapi less is more kan.hehe.

Kalau saya dapat shawl ni, confirm tak fikir dah pasal tudung nikah.huhu

Teringin jugak nak pakai yang sarat macam ni tapi susah nak cari warna yang matching dengan baju..hurmm..

...tak boleh nak buat apa sebab dok terperuk dalam hutan ni..tak sabar nak balik next week. Nak tengok preparation wedding..nak tengok semua benda yan orang lain tolong settlekan..thank you so much family..
:(

No comments: